top of page
downloads-1.jpg

Logistiek Medewerker

Experienced Products.
Alles draait om de missie: maximise use, minimise impact. We bieden duurzame oplossingen voor organisaties die zich willen ontdoen van hun gebruikte bedrijfsmiddelen. Met ruim 20 jaar ervaring mogen wij onszelf ook inmiddels 'Experienced' noemen. Als opkoper van gebruikte bedrijfsmiddelen stellen we bedrijven in staat om makkelijk, snel en verantwoord hun apparatuur, machines en inventaris te verkopen. Ons doel is het bevorderen van duurzaamheid door een tweede leven te geven aan deze 'ervaren' producten door middel van buy, fix & sell.

Buy
Wij kopen bijna alles, of het nu kapot is of nog in werkende staat verkeert, of het nu gaat om één koelkast of een complete fabriek. We zijn toegewijd aan het ontzorgen van onze klanten en het vinden van deze gebruikte goederen.

Fix
Indien nodig repareren we niet werkende items om ze weer in werkende staat te brengen. We geloven in het herstellen en revitaliseren van producten.

Sell
Wij zoeken de juiste persoon voor elk gebruikt item, zodat het een nieuw leven krijgt als het "Experienced Product." We verbinden producten met de juiste gebruikers.

Wat ga je doen?
Als Fulltime Logistiek Medewerker bij Exppro ben jij een essentiële schakel in ons proces van "buy & fix" en "sell." Jij maakt deel uit van het ontzorgen van de klant en zorgt dat items goed verwerkt kunnen worden zodat de beste match tussen product en gebruiker gevonden kan worden. Jouw taken omvatten onder andere:

- Uithuizen van externe locaties.
- Het laden en lossen van goederen.
- Het beheren van inkomende en uitgaande zendingen.
- Items verwerken in onze warhouse manegement system.
- Samenwerken met collega's om een efficiënte werksfeer te behouden.
- Het onderhouden van een schone en georganiseerde werkomgeving.
- Het uitleveren van verkochte goederen.


Wie zoeken iemand die...
- Affiniteit met Duurzaamheid heeft: Je begrijpt het belang van duurzaamheid en wilt graag bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.
- Logistieke Ervaring heeft (bij voorkeur): Hoewel ervaring in een logistieke functie een pluspunt is, is het geen strikte vereiste. We staan open voor kandidaten met verschillende achtergronden.
- Fysiek Fit is: Wees niet bang je hoeft geen 50 push ups te kunnen. Maar de functie vereist wel fysieke inspanning, inclusief het tillen en verplaatsen van zware goederen.
- Een Teamspeler is: Je bent in staat om effectief samen te werken met collega's en draagt bij aan een positieve werksfeer.
- Nauwkeurig en Detailgericht is: Je hebt oog voor detail en streeft naar nauwkeurigheid in je werk.
- Flexibiliteit Brengt: Je bent bereid om flexibel te zijn en aan te passen aan de behoeften van de werkvloer.


Wat bieden wij jou?
- Een bruto maandsalaris tussen de €2.200,- & €2.800,-
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- 25 vakantiedagen (fulltime)
- Gezellige, open cultuur
- Pensioen
- Flexibilliteit
- Uitzicht op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden
- Een hele goede kantine

Klinkt dat goed? Stuur je motivatie en cv naar julian@exppro.nl en kom onze kantine in het echt bekijken. Wij maken graag kennis met je
!


  

Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

Onze missie.
Maximise Use
Minimise Impact.

bottom of page