top of page
DSC03596.jpg

voedselverwerkings-bedrijf van
verse maaltijden

Unieke kans in de voedselverwerkende industrie en een uitgelezen Exppro Veiling van een Vers Maaltijd Voedsel Verwerkend Bedrijf!
 

Deze veiling kondigt een grote diversiteit aan 'ervaren producten' aan voor zowel ervaren ondernemers in de voedselverwerkende industrie als startende ondernemers, elk klaar om hun onderneming naar ongekende hoogten te sturen. We hebben meer dan 1000 items die we willen herbestemmen!
 

Onder de voorname items die klaar zijn om op te bieden zijn:
- Tramper technologie sealmachine: Omarm de allernieuwste sealtechnologie om de versheid te waarborgen en de strengste kwaliteitsnormen voor uw gewaardeerde producten te handhaven.

- Gernal België Autoclaaf: Een onmisbaar apparaat voor het steriliseren van verpakte maaltijden, voor een langere houdbaarheid met behoud van de verrukkelijke smaken en voedingsintegriteit.

- Ongeëvenaarde Deighton Fritterlijnen: Verhoog uw productiemogelijkheden met deze superieure friteuses, ontworpen voor ongeëvenaarde efficiëntie en uniformiteit bij het maken van knapperige culinaire producten.

- Assortiment traysealers: Stroomlijn uw verpakkingsactiviteiten met deze veelzijdige traysealers, die zorgen voor hermetische afdichtingen en een gepolijste presentatie voor uw gewaardeerde productlijn.
 

Kijkdag: Maandag 21-08-2023 aan de Voltweg 3 Hoogerheide
Sluitingsdag: Dinsdag 22-08-2023 19:00 uur bij Troostwijk veilingen

Lege vrachtwagen

Onze missie.
Maximise Use
Minimise Impact.

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page