top of page
Mama-Kelly-Den-Haag.jpg

Mama Kelly

0+

Hergebruikers gevonden

0+

Experienced Products herbestemd

Project Mama Kelly

Met trots delen we het verhaal van een bijzondere transactie die niet alleen goed was voor zaken, maar ook voor het milieu. Onlangs hebben wij alle meubels en apparaten opgekocht van het gerenommeerde restaurant Mama Kelly. In plaats van deze items op de schroot te laten belanden, hebben we besloten ze een tweede leven te geven.

Door deze meubels en apparaten opnieuw aan te bieden, hebben we niet alleen andere ondernemers de kans gegeven om hun bedrijf betaalbaar en stijlvol in te richten, maar hebben we ook een positieve impact op het milieu gehad. Vaak worden gebruikte items onnodig weggegooid, wat bijdraagt aan afvalproblemen en de belasting van natuurlijke hulpbronnen.

Dankzij het leuke project genaamd Mama Kelly hebben we ervoor gezorgd dat veel van deze hoogwaardige apparaten en meubels een tweede thuis hebben gevonden. Zo hebben we niet alleen economische waarde gecreëerd, maar ook bijgedragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere benadering van bedrijfsactiviteiten.

Het is inspirerend om te zien hoe zakelijke transacties niet alleen kunnen leiden tot winst, maar ook tot positieve veranderingen voor het welzijn van onze planeet. We blijven streven naar dergelijke initiatieven, waarbij zakelijk succes hand in hand gaat met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page