top of page
hb-oekraine-helpen.jpg

Medische Artikelen 

0+

Hergebruikers gevonden

0+

Experienced Products herbestemd

Donatie aan Oekraïne 

Geweldig nieuws! Exppro heeft recentelijk een genereuze stap gezet in solidariteit met Oekraïne. Het bedrijf heeft een hele pallet vol medische artikelen opgestuurd als een liefdevolle donatie. In deze kritieke tijden, waarin de wereld wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen, is het hartverwarmend om te zien dat bedrijven zoals Exppro hun verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten voor het welzijn van anderen.

Deze royale donatie van medische artikelen zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de gezondheidszorginfrastructuur in Oekraïne. Het getuigt van het engagement van Exppro om bij te dragen aan het welzijn van gemeenschappen, zelfs over de grenzen heen.

De pallet, beladen met essentiële medische benodigdheden, is niet alleen een fysieke ondersteuning, maar ook een krachtig gebaar van solidariteit en medeleven. Het toont aan dat Exppro niet alleen gericht is op zakelijk succes, maar ook op het creëren van een positieve impact op de wereld om hen heen.

De gulle bijdrage van Exppro zal ongetwijfeld worden ontvangen met dankbaarheid en waardering in Oekraïne, waar elke steun van onschatbare waarde is. Het is een herinnering aan de positieve verandering die mogelijk is wanneer bedrijven hun middelen inzetten voor het algemeen welzijn.

image.png
image.png
Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page