top of page
xAMADORE_HET_POSTKANTOOR-50.jpg.pagespeed.ic.Gy2FXtTzzd.jpg

Café Post

0+

Hergebruikers gevonden

0+

Experienced Products herbestemd

Project Café Post

In de bruisende wereld van hergebruik en vernieuwing hebben we een opwindende reis ondernomen door alle meubels en apparatuur van Café Post te verwerven. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal, doordrenkt met de gezellige sfeer en levendige momenten van het café.

Van de gezellige zithoeken waar vrienden bijeenkwamen tot de robuuste koffiemachines die de aroma's van vers gezette koffie verspreidden, we hebben elk item met zorg en enthousiasme omarmd. Deze collectie ademt de ziel van Café Post, en we zijn vastbesloten om die geest levend te houden.

Maar onze reis stopt hier niet. In plaats daarvan nodigen we ondernemers uit om deze stukken nieuw leven in te blazen. Elk meubelstuk en elke machine kan nu een cruciale rol spelen in een ander etablissement, een nieuwe ontmoetingsplaats of zelfs een creatieve werkruimte.

Met deze overname willen we niet alleen meubels doorverkopen, maar een erfenis voortzetten. Café Post leeft voort in de handen van degenen die deze stukken omarmen en integreren in hun eigen verhalen.

image.png
image.png
Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page