top of page
Horecalocatie-Delicious-en-Delight-Meent-15-Rotterdam-Horecamakelaardij-Knook-en-Verbaas-u

Delicious&Delight

0+

Hergebruikers gevonden

0+

Experienced Products herbestemd

Project Delicious&Delight

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van een bijzonder project waarbij Exppro recentelijk betrokken is geweest. Met trots delen we mee dat we alle meubels en apparaten van Delicious&Delight hebben opgekocht en deze met zorg hebben doorverkocht aan nieuwe eigenaren.

Dit project gaat verder dan zakelijke transacties; het is een uiting van onze toewijding aan duurzaamheid en hergebruik. Door deze meubelstukken en apparaten een tweede leven te geven, dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we samen de impact op het milieu.

Wij willen onze waardering uitspreken voor het vertrouwen dat jullie in Exppro stellen. Jullie keuze voor hergebruik draagt direct bij aan een groenere en meer verantwoorde toekomst. Elk stuk heeft zijn eigen verhaal en geschiedenis, en we zijn verheugd dat jullie deel uitmaken van dit duurzame hoofdstuk.

Blijf ons volgen voor meer opwindende projecten en initiatieven, want bij Exppro streven we er altijd naar om meer te doen dan alleen zaken. Samen bouwen we aan een wereld waarin duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan.

image.png
image.png
Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page