top of page
processed-2.webp

Gastrobar Van dalen

0+

0+

Hergebruikers gevonden

Experienced Products herbestemd

Project Gastrobar Van dalen

in een boeiende transactie hebben wij onlangs alle activa van de geliefde Gastrobar weten te verwerven. Deze bruisende plek stond bekend als dé ontmoetingsplaats voor levensgenieters die samenkwamen om te genieten van heerlijke drankjes, vooral een goed glas bier.

Met trots kunnen we zeggen dat we alle activa van Gastrobar hebben overgenomen en deze vervolgens hebben doorverkocht aan gepassioneerde ondernemers die de erfenis van deze levendige plek voortzetten. Gastrobar, met zijn karakteristieke sfeer en gezelligheid, was meer dan zomaar een plek om een biertje te drinken; het was een gemeenschapscentrum waar mensen samenkwamen om te genieten van goed gezelschap en smakelijke drankjes.

Hoewel de Gastrobar nu een nieuw hoofdstuk ingaat onder het beheer van anderen, koesteren we de herinneringen aan de levendige avonden, de lachende gezichten en natuurlijk, de uitstekende bierselectie die deze plek kenmerkte. We kijken uit naar de voortzetting van de Gastrobar-traditie door de nieuwe ondernemers en hopen dat ze net zoveel plezier en vreugde brengen als voorheen.

image.png
image.png
Lege vrachtwagen

20+

Jaar ervaring

15+

Professionals tot uw dienst 

1000+

Tevreden klanten

100.000+

Producten een nieuwe kans gegeven.

bottom of page